• זוגיות

בעלי לא מתייחס אליי

הרב אליקים לבנון

כ"ה תשרי תש"פ
שאלה
שלום. אני ובעלי נשואים כ 5 יש לנו 3 ילדים. אני בת 32 (נראית הרבה פחות מהבעל)ובעלי בן 29. רוב הזמן ביני לבין בעלי מתפתחת מריבה והרבה ויכוחים בעיקר בגלל הילדים שקשה לו ויש לנו ילד שובב מאוד בן 3 והוא מקשה עליו. אנחנו שומרים טהרת משפחה.. טבלתי במקווה לפני שבוע ובאותו יום כשחזרנו הביתה הילדים היו אצל ההורים שלו. במקום להיות איתי הוא בחר לשבת בסלון ולשחק בסוני פלייסטיישן שלו. ואני מצידי סידרתי את עצמי כדי למשוך אותו ובקושי התייחס. מה נסגר איתו? זה הגעגוע שאמורים להרגיש אחרי הנידה? אנחנו לא דתיים אבל אני מקפידה על זה. ובלי קשר לנידה. הוא בקושי מחבק אותי ומנשק ונותן יחס וזה מעציב אותי ואמרתי לו והוא רואה שאני עצובה ואמר מה אני יכול לעשות הילדים משגעים אותי. נו וכשהילדים לא נמצאים ? הוא נכנס ליוטיוב שם אוזניות ורואה סרטונים או סרטים בטלויזיה. איפה אני? מה איתי? מאז, שטבלתי עבר שבוע ואפילו לא קיימנו יחסי אישות ולא לחוץ לו גם.הוא כן נמשך אליי אבל קר אליי.לפעמים אני חושבת.עם עצמי מה אני עושה פה למה התחתנתי איתו בכלל? כדי לגדל לו את הילדים לכבס ולבשל לו וזהו? לא רק שהוא קר אליי הוא גם בעל אגו ומתנשא מעליי גם כשהוא מכחיש.. שאם לא הוא איפה הייתי היום(עובד מחסן כולה). הלוואי הייתה לך החוכמה שיש לי.. גם בעבודה הוא עושה צחוק אוהב להוציא את הצד השני טיפש. בקיצור מה עליי לעשות בעניין שלי ושלו? היחס האינטימיות? קשה לי מאוד לפני חודשיים היה עוד מתון אבל מאז זה ניהיה קר
תשובה
שלום. אתם חייבים להגיע לטיפול זוגי. יש מטפלים טובים בכל אזור בארץ גם אם אינכם דתיים, לכו למטפל דתי, הוא ידריך את שניכם, ובעז"ה, תעלו על הדרך הנכונה!