• ספורט, משחקים והצגות

להשתתף בהצגה מעורבת

הרב אליקים לבנון

כ ניסן תש"פ
שאלה
שלום רב! לרב היקר! אני לומד בבית ספר דתי. האם מותר לי להשתתף בהצגה מעורבת (משחק)? ההצגה מוצגת בפני ההורים(קהל מעורב) ויש ריקודים לבנות ולבנים(בנפרד) שמוצגים לכולם. (המופיעים בהצגה הם בגילאי 14-15) בנוסף,ידוע להרבה אנשים שאני אוהב את תחום המשחק. תודה לרב היקר! (נושא ההצגה הוא "כנר על הגג")
תשובה
שלום. א. יישר כוח על השאלה! לא כולם מבינים שצריך לשאול... ב. בתקופה זו, ודאי לא תיתכן הצגה בפני קהל. ג. אני מבין שהשאלה מתייחסת לעתיד. למעשה: אם יש קבוצת בנים, המשחקים בנפרד, וקבוצת בנות, בנפרד, כאשר על הבמה יש קבוצה אחת בלבד, או של הבנים, או של הבנות, גם אם הקהל מעורב, אפשר. אם משחקים בו זמנית שתי הקבוצות, על אותה במה, זו בעיה... חג שמח!