• נישואין

שאלה בנושא שלום בית

הרב ש. יוסף וייצן

ב אייר תש"פ
שאלה
לכבוד הרב שלום וברכה אנחנו נשואים שנה וחודשיים חוזרים בתשובה מון שנים אני כל יום מכינה ארוחת צהרים לבעלי וממתינה לו שישוב הכל באווירה טובה ושאני שואלת איפה הוא ומתי בא לאכול איתי הוא אומר "את רוצה להחליט לי מה לעשות ואיפה ליהות איפה זה קם איפה שאני ידע שאשה תגיד לבעל מה לעשות איפה ליהות ואם מי ומתי איך איך לאן הגענו" בבקשה שכבוד הרב יתן לנו עצה איך להתנהג עם הבעל
תשובה
שלום רב כדאי שתלכו שניכם ביחד לרב או ליעוץ זוגי . יעזרו לגשר בינכם בעז"ה. אם תרצו תבואו אלי. כל טוב