• זכויות יוצרים

הקלטת הרצאות מאתר עם מנוי חודשי

כולל דיינות בית אל

ז שבט תשפ"א
שאלה
שלום! עשיתי מנוי חודשי לאתר אינטרנט מסוים לשמיעת הרצאות בנושא מסוים. כאשר יש לך מנוי אתה יכול לשמוע את כל ההרצאות שיש באתר. לא כ"כ הספקתי לשמוע את מה שרציתי, ובכוונתי לסיים את המנוי בסוף החודש ולא להמשיך אותו הלאה. רציתי לשאול האם מותר לי לפתוח הרצאות ופשוט לשים מכשיר הקלטה שיקליט אותם, וכך אוכל לשמוע אותם גם לאחר שייגמר המנוי? במידה ומותר, האם יש הגבלה על כמה הרצאות מותר לעשות את זה? תודה רבה!!
תשובה
בס"ד יש לקרוא את כל תנאי השימוש באתר, אם אין הגבלה כזו ניתן לעשות זאת. בברכה,