• נגיף הקורונה

האם להתחסן למרות שיש חשש לפגיעה בפוריות?

הרב גדעון ויצמן

ט"ז אדר תשפ"א
שאלה
אומרים שחיסון קורונה פוגע בפוריות ושאפשר למות ממנו יותר משמתים מקורונה. המשפחה שלי היא נגד חיסונים, אבל עכשיו אמא ואחותי הולכות להתחסן. אני בדילמה קשה מה לעשות, כי אני נורא פוחדת מהחיסונים האלה, כי אף אחד לא יודע באמת על החיסונים. מה אפשר לעשות? ללכת להתחסן? לא להתחסן?
תשובה
שלום כל הרופאים אומרים שאין שום פגיעה בפוריות על ידי החיסון. לכן כל הרופאים אומרים שחשוב מאוד להתחסן וכך אומרים כל הרבנים שבדקו אומרים שחובה להתחסן. כל טוב