• זוגיות

חיסון קורונה בניגוד לרצון בעלי

הרב גדעון ויצמן

כ"ז אדר תשפ"א
שאלה
בעלי מושפע מאוד מהרב אשרוב, ולא רוצה שאתחסן בגלל שאני מניקה. הוא טוען שאם אתחסן זה יכול לפגוע בחלב, ולפגוע בבן שלנו. בנוסף הוא טוען שזה יכול לפגוע בפוריות שלי- וכך לפגוע גם בו. האם מותר להתחסן ללא הסכמתו למרות שהטענה היא על הילד של שנינו ושהפוריות שלי משפיעה עליו? אני בקבוצת סיכון מקורונה.
תשובה
שלום כל הרופאים טוענים שאין שום פגיעה בחלב או בפוריות מהחיסון, אבל יש פגיעה משמעותית מהמחלה. לכן את חייבת להתחסן. צריך להשתדל לשכנע את בעלך שיבדוק אצל רופאים ולא אחרים. בשאלה הלכתית שואלים רב,ף בשאלה רפואית שואלים רופא. כל טוב