• שכנים ושותפים

מחסן על חלון משותף

כולל דיינות בית אל

כ"ה אייר תשפ"א
שאלה
יש לנו דירה בקומת הקרקע בבית משותף ובפינה מזרחית דרומית יש חדר עם חלונות בשני הצדדים ואחד השכנים הקים בצד הדרומי סמוך לחלון במרחק קטן מאוד מחסן גדול וגבוה המפריע למעברים ולשימוש בחצר ובעיקר לחלון הבית. מה הדין? תודה מראש
תשובה
שלום וברכה, מכיוון ששאלתך נוגעת למישהו אחר, ומכיוון שישנם פרטים רבים שלא פורטו בשאלה (כגון קבלת רשות מהשכנים וכד') עליכם לפנות לבירור בבית דין או אצל רב הבקי בדיני ממונות. בברכה, הרב צבי ברוך טסלר