איך לחזור בתושבה על גניבה?

הרב נועם דביר מייזלס

כ"ה אלול תשפ"א
שאלה
אני מרגישה כל כך רע לפני כמה שבועות אחותי הקטנה הכניסה לעגלה גרביים של נייק ולקחנו אותם בטעות וכשחזרנו הביתה ראינו את זה וזה בקניון שהוא רחוק ממני ואבא שלי כבר פתח את זה ואני אמרתי לו למה והוא אמר לי תשתמשי בזה ועכשיו אני לובשת אותם ומרגישה מזעזע!! כאילו גנבתי!! מה לעשות??
תשובה
שלום וברכה. ראשית כל ההרגשות שלך מעידות על בריאות וישרות דרך. הדרך הטובה ביותר היא פשוט ליצור קשר עם אותו מקום ולשלם על הגרביים דרך כרטיס אשראי וכדומה. בברכת שנה טובה ומבורכת,