- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
השריית כבד שלא מלחו אותו ברוטב
שאלה
האם מותר להשרות לכמה שעות כבד או בשר חי שלא מלחו ברוטב סויה (שהוא מלוח)?
תשובה
ב"ה
שלום וברכה
רק אחרי שהבשר מוגשר אפשר להשרות אותו במרינדה כי יתכן שהשריה לפני ההכשרה תפריע להכשרה.
בברכה
הרב חגי בר-גיורא
ברכה אחת על שחיטת כמה בהמות
הרבנות הראשית לישראל | ג טבת תשפ"ב

הכשרת מוח
הרב שלום אילוז | כ"ז אדר ב' תשס"ח

לבבות שהתערבבו עם טחול
הרב דוד חי הכהן | ט תמוז תש"ע

מתארח בבית שאוכלים עוף בכשרות רגילה
הרב נועם דביר מייזלס | ל תשרי תשפ"ב
הרבנות הראשית לישראל
הידורים בכשרות של הרבנות
ט"ז מרחשון תשס"ד
בשר בהכשר רבנות או בד"ץ?
ז מרחשון תשס"ד
איך להימנע מחלב עכו"ם וג’לטין?
י"ח מרחשון תשס"ד
למה החרדים לא אוכלים רבנות?
י"ב תשרי תשס"ד
עד מתי קידוש לבנה?
הרב אליעזר מלמד | א כסלו תשס"ז

מה מברכים על לחמניות מאודות ("באן")
הרב עזריה אריאל | י"א אלול תשע"ט
תפילת מנחה כמה דקות לאחר השקיעה
הרב יוסף אפריון | ד כסלו תשע"ב

כשרות יין שנגע בו חילוני
הרה"ג דוב ליאור | י"ט אדר א' תשס"ה
מה מברכים על ביצה חיה?
הרב דניאל קירש | י שבט תשפ"ג
ברכת שהחינו על לימון פרסי
כולל הלכה בית אל | י"א שבט תשפ"ג
מה מברכים על בורקס?
הרב דניאל קירש | י"ב שבט תשפ"ג
