- שבת ומועדים
- מכירת חמץ
בהמשך לשאלה על מכירת תבלינים בפסח
שאלה
אני מבין שאפשר למכור תבלינים של כל השנה בפסח כגון: כורכום, פלפל שחור, פפריקה, חוויאג’, גריל עוף, זעתר וכמון.
האם מן הראוי בכל זאת למכור כיון שאין מדובר בהפסד מרובה, או שלכתחילה מומלץ למכור את כל התבלינים שלא ידוע לי בדיוק מה הרכיבים שלהם?
תשובה
ב"ה
שלום וברכה
לא לזרוק אלא למכור.
חג שמח
הרב חגי בר גיורא

דין חמץ גמור לאחר מכירה
הרב נועם דביר מייזלס | כ"ה ניסן תשפ"ב
למכור קמח בפסח?
הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א | י"א ניסן תשס"ז
מכירת חמץ גמור
הרב אליעזר מלמד | כ"ו שבט תשס"ו
האם מותר לשמור בשר וקפואים חמץ?
הרב רואי מרגלית | י"ג ניסן תשס"ה
הרבנות הראשית לישראל
כשרויות רגילות ולמהדרין
י"ד מרחשון תשס"ד
למה החרדים לא אוכלים רבנות?
י"ב תשרי תשס"ד
איך להימנע מחלב עכו"ם וג’לטין?
י"ח מרחשון תשס"ד
יש תווית או אין תווית?
כ"ז אלול תשס"ג

מה אומרים בניחום אבלים
הרב ש. יוסף וייצן | כ"ו תמוז תשס"ח

מה אומרים בניחום אבלים
הרב ש. יוסף וייצן | כ"ו תמוז תשס"ח

זמן אכילת ביצה זכר לקרבן חגיגה בליל הסדר
הרה"ג דוב ליאור | י"ב ניסן תשס"ו
מתי עוברים לברכת מוריד הטל?
הרב בנימין במברגר | ג אייר תשס"ט

שעון שבת לבוילר בשבת
הרה"ג יעקב אריאל | ד ניסן תשפ"ג

סיר טיגון באוויר חם, שמגיע עד 200 מעלות בלבד
הרב שמואל אריאל | א ניסן תשפ"ג
המתנה בין גירושין לנישואין בימינו
הרב משה מאיר אבינר | ה ניסן תשפ"ג
