• תורה, מחשבה ומוסר
  • שאלות כלליות

המלצה על ספר אמונה

הרב חיים שרייבר

כ"ג תשרי תשפ"ג
שאלה
שלום הרב, התחלתי עכשיו שירות לאומי וחשוב לי השנה להקפיד לקבוע עיתים כמה שאפשר וללמוד בקביעות, חשוב לי לפני ובמקביל לבסס את האמונה שלי ולהעמיק אוצה אשמח אם תוכל להמליץ לי על ספר העוסק בזה תודה רבה!
תשובה
שלום ההחלטה שלך לשלב התקדמות אמונית תוך כדי עשיית שירות למען עם ישראל היא נכונה ובעז"ה תביא אותך לגבהים רוחניים. אני מציע לך ללמוד ספר שמחולק ללימוד יומי או לפסקאות כך שניתן לקבוע בכל יום זמן ללמוד ולהספיק ענין שלם בכל פעם. גשי אל החנויות המוכרות ספרי קודש (למשל: דברי שיר) ושאלי אותם על ספר בסגנון הנ"ל. בהצלחה רבה