• שאלות כלליות

שימוש במערכת "שבת-קול" של מכון צומת

הרה"ג יעקב אריאל

ל תשרי תשפ"ג
שאלה
שלום כבוד הרב, אני פונה בשאלה בשם ועד בית כנסת "רינת הדר" בגבעת שמואל. חלל בית הכנסת גדול מאוד, משרת מעל 120 משפחות ויש בו בעיות אקוסטיקה קשות שחרף נסיונות, לא הצלחנו להתגבר עליהם. יש לקהל המתפללים קושי לשמוע כראוי את בעלי התפילה, את הקוראים ואת נותני השיעורים/ דבר תורה. נבקש לקבל את חוות דעת הרב בנוגע לשימוש במערכת "שבת- קול" של מכון צומת בשבתות ובחגים כדי שקהל המתפללים יוכל לשמוע כראוי את החזנים ואת נותני השיעורים. תודה מראש בשם ועד בית הכנסת.
תשובה
אם כוונתך לרמקול המיוחד לשבת של צומת למעשה הוא לא התקבל להלכה