• מחשבים ואינטרנט

שלום אני שם שיש חוסר צניעות גרוע ביוטיוב מה לעשות?

הרב אליקים לבנון

י"ט כסלו תשפ"ג
שאלה
שלום אני שם שיש חוסר צניעות גרוע ביוטיוב מה לעשות? אני כבר רגיל אולי כבר עשור להיכנס לאתר הזה, אבל הוא מוריד אותי ברוחניות. ועוד, שיש שיעורי תורה ושירי קדושה, אבל בגלל שזה במרחב של גם חוסר צניעות זה גורם לי תמיד בטעות להסתכל בדברים לא צנועים 100 אחוז. מה לעשות?
תשובה
שלום. אל תיכנס ליוטיוב! חכמים מלמדים אותנו: לך לך אומרים לנזיר, סחור סחור, אל תקרב לכרם! כמו שנזיר לא עובר בכרם, שמא יאכל ענבים, גם אתה, אל תיכנס ליוטיוב. היכנס לשמוע שיעורי תורה באתרים שאין בהם חוסר צניעות. חזק ואמץ!