• גדולי ישראל ורבנים

איך אדע שהרב אינו מתחזה?

רבנים שונים

י"ב אב תשס"ה
שאלה
היכן אוכל לברר האם רב פלוני אלמוני אכן רב שהוסמך לרבנות ולא מתחזה ? ניסיתי באתר של משרד הדתות אבל שם זו רשימת רבנים של ערים ומועצות . תודה
תשובה
בהמשך לשאלתך בנושא ניתן לפנות לאתר המכיל את מאגרי המידע של הרבנות הראשית ולקבל שם את הפרטים הדרושים לעניינכם. המאגר כולל בתי-דין רבניים (כולל גיור), בתי-כנסת, חברות קדישא, מנהלי מחלקות כשרות, מוהלים מורשים, מועצות דתיות, מקוואות, מקומות קדושים ורבנים. להלן כתובת המאגר: http://www.religions.gov.il/to_bases.html כמו כן ניתן לנסות בטלפון 5313131 02,