• שאלות כלליות

שמירה על צניעות לכשיבנה בית המקדש

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

י"ד טבת תשס"ו
שאלה
לכשיבנה בית המקדש במהרה בימנו, עתידים לחזור כל עניני הטהרה, האם אצטרך לפרסם ברבים מתי אני אסורה? כי הרי כל כסא שאשב עליו יהיה טמא? מה עשו בזמן שבית המקדש היה קיים? השאלה פשוט מנקרת במוחי זמן רב וגורמת לי לפחד קצת מהגאולה.
תשובה
אין סיבה לדאגה בעזרת ד' כשיבנה בית המקדש יחזרו דיני הטהרה והכל יהיה בשמחה יש פתרונות שימנעו כל אי נעימות איני חושב שיש צורך להכנס לפרטים איך יפתרו אך יש פתרונות. כשיבנה בית המקדש כולם יהיו מאושרים.