- הלכה
- קמח, תבלינים וקטניות
ניפוי קמח מלא
שאלה
האם ניתן לנפות קמח מלא ואיך בדיוק?
תשובה
מי שקשה לו לברור היטב קמח מלא, יקנה קמח מלא תוך 24 שעות לטחינתו ויניחו במקרר בקור של 16 מעלות ואז אינו צריך לנפותו שוב. בנפה גדולה יותר עוברים גם ביצי החרקים ומתפתחים.
להמשך הדיון בנושא.
לתשובת הרב יוסף דהאן שליט"א.
בעניין קמח רגיל:
לתשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א.
לתשובת הרה"ג דב ליאור שליט"א.

ברירת עדשים
הרב יצחק בן יוסף | כ"ט טבת תשע"ט

בדיקת סוכר קוקוס, ילד שמסתובב בבית ללא בגדים
מכון התורה והארץ | כ"ח אב תשע"ח

קמח שניטחן אחרי פסח
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ב ניסן תשס"ה

בדיקת עדשים ירוקות קפואות
מכון התורה והארץ | ב אדר תשפ"א

מכון התורה והארץ

יין ביתי - תרומות ומעשרות
ד טבת תשס"ג

כרוב ניצנים
כ"ה טבת תשס"ג

הברכה על פופקורן
א כסלו תשס"ג

הפרשת תרומות ומעשרות
י"ב תשרי תשס"ג
קידוש בליל שבת ללא יין
הרב בנימין במברגר | כ"ח שבט תש"ע

הדלקת נרות שבת באיחור - עד מתי?
הרב שמואל אריאל | כ"ט מרחשון תשע"ז

נוסח ברכת הבנות של ערב שבת
רבנים שונים | ט אדר תשע"ז

הדלקת נרות שבת באיחור - עד מתי?
הרב שמואל אריאל | כ"ט מרחשון תשע"ז

עד מתי ללמוד בישיבה?
הרב דוד חי הכהן | י שבט תשפ"ג

האם תורה שבעל פה היא המשנה בגמרות?
הרב שמואל אריאל | י"ב שבט תשפ"ג
