• חלומות

חלומות על אבי ז’’ל

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

י"ב אלול תשס"ו
שאלה
אבי ז’’ל היה צדיק בתורה ונפטר בשנת 1982 בי’ג באייר. מאז מותו חלמתי מספר חלומות אשר לא היו קשורים בי אישית ישירות, אולם כולם הורו לי מה לעשות, גם בבית הכנסת אותו הקים, ועוד. לפני מספר ימים חלמתי שאני מגיעה הביתה ורואה פועלי בנין שהציבו מערבל בטון בחצר ביתי ולא הבנתי פשר דבר זה, שאלתים מה זה ואז לפתע אני רואה את דמותו של אבי ז’’ל והוא אומר לי שהזמין אצלם עבודה שיעשו לי מעטפת לבית כדי שאהייה מוגנת בפני החורף הקרב ובא. (לא היו לי בעבר שום בעיות בבית של נזילה וכדומה). אח"כ אבי ז’’ל נעלם. מה פרוש לחלום זה?
תשובה
חלמת חלום טוב שאביך בשמים דואג ומטפל בך. ואת לא צריכה לעשות דבר מסוים אלא להוסיף מעשים טובים ומצוות שיעטפו אותך וישמרו עליך.