• יחוד

בעיות של ייחוד

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

כ"ד אלול תשס"ו
שאלה
אחותי ממשפחה דתית לאומית. בתה בת ה-23 הכירה בחור מזה שנה, הבחור לא מעונין בשנים הקרובות בחתונה (משפחתו דתית), ומתעוררות בעיות של ייחוד. הוא סיים לימודיו בתחום חינוך גופני, והיא בתחילת לימודים מקצועיים, כיצד לנהוג?
תשובה
אם הזוג רוצה להתחתן אין סיבה לדחות את החתונה לתקופה ארוכה. ואם הבחור מסרב להתחתן בתקופה סבירה של עד שנה. הייתי מציע לבתכם שלא להמתין אלא לחפש חתן אחר כי מי יודע אם הקשר הזה יחזיק מעמד ויביא לבנית משפחה.