• פירות שביעית

חנויות שמיטה ואוצר הארץ

מכון התורה והארץ

ח תשרי תשס"ח
שאלה
אני גרה בשומרון באיזור העיר אריאל. מזה חודש אני מנסה לברר היכן אוכל לקנות ללא חשש פירות וירקות החל מהימים הקרובים ולהמשך השנה. אין לנו ביישוב מכולת שכונתית ואינני מכירה ישובים סמוכים בהם יש. אשמח לו תוכלו לתת רשימה של מקומות בהם אוכל לקנות במהלך השנה מ"אוצר הארץ" בין אם באיזור מגוריי ואף בסביבות פ"ת ובני ברק?
תשובה
הנני מעביר לך את האתר בו מופיעים כל חנויות אוצר הארץ http://www.hashmita.co.il בברכת התורה והארץ הרב יהודה הלוי עמיחי