• ספר תורה

איש מר"ץ בועידת בני עקיבא

הרה"ג דוב ליאור

י' אייר תשס"ח
שאלה
האם לרבני בני עקיבא ומארגני הוועידה השנתית שהיתה בשבוע שעבר היה מותר להזמין את חיים אורון, יו"ר מרצ, להרצות בפני אלפי בני נוער מהציבור שלנו?
תשובה
אינני חושב ששייך להזמין אדם כזה, איזה מסר חינוכי הוא יכול למסור להם, הרי הם נלחמים כנגד קדושת ישראל, כנגד צביונה של המדינה כמדינה יהודית. איזה בשורה המרוממת את הרוח ומקדשת את החיים, יש לאדם המשתייך למפלגה שלא מזדהה עם קדשי ישראל למסור לנוער. לדעתי זו טעות, אינני יודע מי החליט על כך.