• בין בעלי מקצוע ללקוחות

שיעור יוגה עם מדריך גבר

הרה"ג דוב ליאור

ז אלול תשס"ט
שאלה
אני משתתפת באופן קבוע בשיעורי התעמלות (בהמלצת גורמים רפואיים) במכון המיועד לנשים בלבד. עכשיו מוסיפים שיעור יוגה. ברצוני להשתתף אך יש קושי - לצערי מצאו רק מדריך גבר. פניתי להנהלה ובקשתי שיחליפו למדריכה מכיוון שיש מספר נשים דתיות בקבוצה. דנו בנושא ואמרו שאין להם מדריכה לסניף זה וכי המורה הזה מודע לרגישות של הדתיות, הוא לא נוגע ורק מסביר ולכן לא אמורה להיות בעיה. הם כמובן גם אמרו שבסניפים אחרים נשים דתיות כן לומדות אצלו ואין בעיה. השאלה אם אני יכולה להשתתף - אם אלבש מכנסיים ארוכות וחולצה צנועה. האם יש כאן עניין של "עסוק במלאכתו"?
תשובה
אם את מאוד רוצה להשתתף ואין מגע אפשר ובתנאי שאת לובשת בגדים צנועים.