• מוצרים שונים

כשרות אבקות חלבון בכללי

מכון התורה והארץ

י טבת תשע"ב
שאלה
ממה שבדקתי, לרוב אבקות החלבון אין כשרות, ויש בודדות עם כשרות בארץ. אני שומר כשרות, אבל לפי המנהג שלנו מותר לאכול חלב נוכרי כל עוד המוצר כשר. השאלה שלי היא מה כבר יכול להיות לא כשר באבקת חלבון? אני משער שרק עניין החלב נוכרי בגלל חלבון מי גבינה המצוי באבקות. ואם זה חשוב לציין אני בעיקר שואל על אבקת החלבון (אבקת חלבון דיימטייז- Elite Whey Isolate).
תשובה
בס"ד שלום וברכת ד' יש אבקת חלבון כשרה. בברכת התורה והאארץ הרב יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ כפר דרום אשקלון