• מוצרים שונים

כשרות תחליף חלב לתינוקות

הרבנות הראשית לישראל

י"א אייר תשע"ד
שאלה
בס"ד שלום וברכה, לביתנו התינוקת כנראה יש אלרגיה למוצרי חלב והרופאה אמרה לתת לה תחליף חלב מיוחד לתינוקות אלרגיים , היבואן אמר שיש הכשר לתחליף חלב בשם נוטרמיגן ליפל 1 וההכשר הוא של הרבנות הראשית של הולנד הם שלחו לנו תעודת כשרות אך על האריזה של המוצר לא מצויינת כשרות האם ניתן לסמוך על זה? כ"כ רצינו לדעת האם המוצר נוטרילון פפטי ג’וניור כשר כי אלו 2 מוצרים מתחרים והבנתי מהרופאה שהטעם של המוצר הזה יותר טעים לתינוקות . בתודה מראש
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה תכנסי לאתר של הרבנות הראשית מחלקת יבוא לרשימה של מוצרים מאושרים תקישי ctrl f ותרשמי במלבן חלב לתינוקות. בהצלחה הרב חגי בר גיורא