• שאלות אקטואליות

בעלי נמצא בעזה

הרב ש. יוסף וייצן

י"א אב תשע"ד
שאלה
שלום הרב. בעלי נמצא בתוך הלחימה עכשיו בעזה, ועם זאת שאני מאוד שמחה וגאה בו על כך - אני דואגת וחוששת לשלומו, אני מפחדת שהוא לא ייפצע ח"ו או שיקרה לו משהו... איך אני יכולה להתעודד?
תשובה
שלום רב מצטער שלא ראיתי את השאלה הזמן המתאים. מקווה שעברת את הזמן בגבורה. באופן כללי הדרך להתמודד היא: א. להבין את הערך הגדול ולקרוא עוד דברים ערכיים סביב שליחות בעלך. ב. להתחזק באמונה בהשגחה פרטית. ג. להיות עסוקה . להאחז בסדר היום למלא אותו בפעילות . ד. דאגה בלב איש ישיחנה. למצוא אישה שהדיבר עימה עוזר לך להתחזק. ה. להיות בנוכחות המשפחה המורחבת. להזמין מישהו שיהיה איתך. כל טוב